Kommunikationssystem fra Cardo serskilt for Shoeis hjelme

/imaging/nyheter/shoei_neotec.jpg

Shoei, den japanske producent, og global markedsleder indenfor mc-hjelme, og Cardo, den Pittsburgh-baserede markedsleder indenfor Bluetooth-kommunikationssystemer til mc-hjelme (Scala Rider), informerede den 24 oktober om at de har indgået en aftale hvor Cardo designer, udvikler og markedsfører et unikt high end-kommunikationssystem særskilt tilpasset Shoeis modeller Neotec, Multitec, XR-1100, J-Cruise, Qwest, RJ-Platinum og Hornet-DS.

Det nye produkt, Cardo SHO-1, indeholder Cardos seneste teknik, og har en ny og patentbeskyttet delt konstruktion, som blandt andet inkluderer et udskifteligt batteri. Lancering forventes at ville ske i sidste kvartal af 2013. Foruden alle kendte funktioner, såsom mc til mc-intercom mellem op til ni førere, tilslutningsmuligheder for mobiltelefoner, og trådløs modtagelse af stereomusik fra smartphones og kompatible MP3-afspillere, består Cardo SHO-1 af to supplerende lavprofilenheder som fæstnes let og uden mekaniske klemmer på Shoeis hjelme. Cardo SHO-1 kommer til salg via Cardos distributionsnet, men Shoei anbefaler at man anvender systemet på deres hjelme.


Ledelsen hos begge selskaber beskriver Cardo SHO-1 som ikke bare teknisk "cutting edge", det er også et bemærkelsesværdigt strømlinjeformet og diskret produkt. Takket være det specifikke design til Shoeis hjelme kan en almindelig motorcyklist montere systemet på sin Shoei-hjelm på bare nogle få minutter. Shoei har for nylig præsenteret systemet på mc-messen, EICMA, i Milano.


- Pålidelighed, komfort og innovation er hvad vore kunder forventer sig af os, og dette var hovedkriterierne da vi valgte Cardo til at udvikle og designe et kommunikationssystem særskilt for Shoei-entusiaster, siger Shintaro Ohno, chef for Shoeis produktplandivision.


- Shoei er en meget innovativ og dominerende producent på hjelmmarkedet, som henvender sig til en kundekreds som er vandt til "top of the line"-produkter og -tilbehør. I det nye Cardo SHO-1 har Shoeis kunder et fantastisk produkt, specialfremstillet for at passe til deres favorithjelm, tilføjer Albert Ashkenazy, markedschef og Vide VD for Cardo. 


Billeder af Cardo SHO-1 er blevet frigivet i forbindelse med EICMA-messen. Duells medarbejdere, som har set systemet i virkelighed, fortæller at det er et utrolig smidigt og diskret kommunikationssystem.

http://www.cardosystems.com/motorcycles/cardo-sho-1-duo
Michelin og Duells indleder samarbejde
Fra og med 1. januar 2013 overtager Duells distributionen af samtlige Michelin MC- og scooter dæk i Skandinavien. Målet med samarbejdet er primært at kunne tilbyde bedre service, og lettere tilgængelighed af Michelin motorcykeldæk i fremtiden.