Michelin og Duells indleder samarbejde

Fra og med 1. januar 2013 overtager Duells distributionen af samtlige Michelin MC- og scooter dæk i Skandinavien. Målet med samarbejdet er primært at kunne tilbyde bedre service, og lettere tilgængelighed af Michelin motorcykeldæk i fremtiden.

- Duells har en stærk position på motorcykelmarkedet indenfor dæk, men også indenfor andre produkter til dette marked. Gennem samarbejdet med Duells vil vi kunne tilbyde en effektiv distribution af MC-dæk til vore kunder. Dette vil gavne både forhandlere og forbrugere fremover, fastslår Anders Svensson, Nordisk markedschef for motorcykeldæk ved Michelin.

Samarbejdet med Duells medfører at Michelin får kontakt med 1200 forhandlere i Sverige, Norge og Danmark. Dette forhandlernetværk gør Duells til en af Skandinaviens største distributører af MC-dæk. For Michelins nuværende og kommende kunder betyder det nye samarbejde at kunden får adgang til et bredere sortiment af tilbehør og dele til motorcykler, samt at man får mulighed for at få samtlige produkter på et og samme sted.

- Vi har nøje analyseret markedet, og tror at vi med dette samarbejde vil øge vores markedsandel for MC- dæk i Skandinavien. Duells er specialist i distribution og salg af denne type dæk, og vi er overbeviste om at samarbejdet vil være en fordel for begge parter, slutter Anders Svensson.

Duells er et svensk foretagende, hjemmehørende i Gøteborg, og har i dag 75 ansatte.
Duells´ personale vil gennemgå en kommerciel og teknisk uddannelse om Michelins produkter, for på bedste vis at kunne leve op til kundernes forventninger og krav.

- Samarbejdet med Michelin betyder at vi markedsfører og sælger et og samme dækmærke i hele Skandinavien. Vores strategi er at have de stærkeste internationale varemærker, og at kunne distribuere dem i alle tre skandinaviske lande, og så er Michelin nok det bedste vi kan få inden for MC-dæk, siger Björn Johansson, VD hos Duells.

Duells er nuværende distributør af Pirelli MC-dæk i Danmark, og dette samarbejde ophører.
Duells regner med at sælge og distribuere dæk fra Pirelli frem til årsskiftet.

Michelins øvrige sortiment af dæk, vil som tidligere blive distribueret direkte af Michelin Nordic AB. og Finland berøres ikke af samarbejdet.

 

Utvalda produkter

TCX